De pre-patch van World of Warcraft: Shadowlands is nu uit

world warcraft shadowlands pre patch is out now

14 oktober 2020Je kunt nu de pre-patch van WoW: Shadowlands in handen krijgen.

Eindelijk kun je nu de pre-patch van World of Warcraft: Shadowlands spelen. Blizzard is gisteravond begonnen met het uitrollen van de update in verschillende regio's, maar het zou min of meer beschikbaar moeten zijn waar je ook bent. We weten wat de pre-patch brengt, aangezien Blizzard het op de PTR heeft getest. U kunt ook alle details bekijken Blizzard's blog , maar we bespreken de belangrijkste dingen die u moet weten.

Een van de handigere uitleg die de ontwikkelaar biedt, is een tabel waarin wordt beschreven hoe de level squish u beïnvloedt. Als je niet op de hoogte bent geweest, hebben de pre-patch niveaus, items en statistieken in evenwicht gebracht met wat er gaat komen in de volledige Shadowlands-release om het achtervolgen van nieuwe uitrusting zinvoller te maken. Als je personage level 120 was, is hij nu bijvoorbeeld level 50. Klik op de link hierboven om de volledige tabel te zien. Er waren enkele kinderziektes met de level squish toen deze op de PTR stond, omdat mensen dat niet konden solo Legion-inhoud meer. Dat was echter niet zo ontworpen, en de dingen zouden nu moeten werken zoals bedoeld.

Blizzard heeft ook uitgelegd dat het de service voor het wijzigen van uiterlijk stopzet vanwege verschillende wijzigingen die het aanbrengt. Nu zou je naar de kapperszaak moeten kunnen gaan om het geslacht, het haar, de gelaatstrekken, enzovoort van je personage te veranderen. Als zodanig heeft de service voor het veranderen van uiterlijk de oude kracht van de Blizzard-winkel gekregen.

Er is ook de nieuwe spelerervaring Exile's Reach. De pitch is simpel: je wordt meegenomen naar een afgelegen eiland om de basisprincipes te leren van het spelen van World of Warcraft als je gekozen klas. Heather probeerde het en kwam weg met gedachten over hoe de nieuwe spelerservaring ons laat zien wat World of Warcraft 2 had kunnen zijn .Er is ook een chique nieuwe film die je hieronder kunt zien - pas echter op voor spoilers!

YouTube-miniatuur

WoW: releasedatum Shadowlands zou dit jaar nog moeten gebeuren, maar we weten niet wanneer. Er zijn echter nog enkele dingen die u moet doen om u voor te bereiden buiten de pre-patch, en we hebben een WoW: Shadowlands verandert gids om u daarbij te helpen.