Deze Witcher 3-mod zet de klok op Geralt's gezicht terug - en het is een beetje alarmerend

this witcher 3 mod turns back clock geralt s face

Onder enkele van de beste Witcher 3-mods er zijn er die extra aanpassingsopties bieden voor de RPG-games held, Geralt. Bijvoorbeeld door u de kans te geven om Netflix-Geralt's gezicht en schild , à la Henry Cavill, in plaats daarvan. Nu kun je dingen op een heel andere manier veranderen, door het gezicht van de monsterjager mee te nemen op een reis terug naar het eerste spel - en het is een beetje verrassend.De 'TW1 Geralt Face One'-mod van Lascaroman verbetert zeker de graphics van de originele game uit 2007, waardoorandereGeralt's gezicht (ja, degene die misschien niet hetzelfde personage kan zijn dat we kennen en waar we van houden uit The Witcher 3) een behoorlijk indrukwekkende sprong naar modernere beelden. Het is echter onmiskenbaar The Witcher 1's, eh, witcher. Zijn kenmerkende litteken is er nog steeds, zeker, maar dat geldt ook voor zijn kleine pruilende wangen, kraalachtige katachtige ogen en vreemd gladgestreken, windbestendige grijze lokken.Als je de drie games in de serie tot nu toe hebt gespeeld, weet je dat Geralt sinds 2007 een behoorlijk visuele reis heeft gemaakt en dat zijn huidige personagemodel heel anders is dan dat in zijn eerste avonturen op onze pc's. Kortom, het zou nogal een verrassing zijn om old-school Geralt te zien opduiken in Skellige, Velen, Toussaint of een van de favoriete bestemmingen van modern-Geralt.

Hoewel veel spelers waarschijnlijk liever vasthouden aan Geralt's huidige gezicht, het verbeteren met mods of hem in een Netflix-ster veranderen, is deze mod zeker handig voor retro-Witcher-fans die het uiterlijk van de goede slayer willen teruggeven aan hun roots. Bekijk de resultaten van de Lascaroman-mod hieronder:Het is ook niet de enige manier om de klok terug te draaien tijdens de avonturen van Geralt - er is onlangs nog een mod opgedoken waarmee je kunt draaien The Witcher 3 in zijn originele demo in E3-stijl .

Als je old-school Geralt voor jezelf wilt pakken, ga dan naar Nexus-mods hier . Pas zoals altijd op eigen risico aan en geniet ervan.