Dit audioboek Skyrim-mod vertelt de geschiedenis van het spel terwijl je speelt

this audiobook skyrim mod narrates game s lore

Er zijn honderden boeken te lezen in Skyrim, maar tussen het vechten met draken en het verkennen van nieuwe landen, is het lezen van een blok tekst het laatste dat ik wil doen. Maar een toegewijde fan heeft een mod gemaakt die de meeste boeken van Skyrim verandert in audioboeken in de game, zodat je tijdens het spelen naar de overlevering van Skyrim kunt luisteren.De mod heet ‘ Audioboeken van Skyrim 'En zijn maker, Bassna, beschrijft het als een manier om 'je onderdompeling aanzienlijk te vergroten' en onderweg meer te leren over de diepe kennis van Skyrim.Wanneer je een boek, dagboek of notitie opent, verschijnt er een menu waarin de voice-over wordt gevraagd. Selecteer ‘audioboek afspelen’ en de inhoud wordt voorgelezen. Er zijn ook opties voor ‘audio stoppen’ om de voice-over te stoppen en ‘handmatig lezen’ om het boek op de normale manier te lezen.

De mod heeft momenteel 560 audiobestanden met spraakopname met Bassna die opmerkt dat 'er nog ongeveer 100 nodig zijn,meestal kleine noten”. Deze zullen in toekomstige updates worden toegevoegd.Boeken in Skyrim zijn een manier voor de speler om meer te weten te komen over de kennis en geschiedenis van Tamriel, maar ook om speurtochten toe te staan, bepaalde vaardigheidspunten te verzamelen of locaties op de wereldkaart te markeren. Ze nemen vele vormen aan: documenten, brieven, dagboeken, korte verhalen, recepten en aantekeningen.

Verwant:Bekijk onze top 100 beste Skyrim-mods

Als je in de verleiding komt door Audiobooks of Skyrim, kijk dan eens naar SkyTrek - een autopilot-mod die je personage op rails zet terwijl je door de wereld reist, en zelfs in de strijd. De twee werken goed samen. In ander recent Skyrim-moddingnieuws, de langverwachte multiplayer-mod, Skyrim Together, heeft onlangs een breuk gehad met zijn community vanwege de luchtige opmerking van een ontwikkelaar dat ze 'de community niets verschuldigd zijn' - ondanks het ontvangen van $ 18.000 per maand van spelers via Patreon .