Sega lanceert vier nieuwe gratis games, waaronder een Yakuza meets Streets of Rage crossover

sega launches four new free games

Het is het 60-jarig jubileum van Sega en het bedrijf heeft een aantal speciale vieringen in gedachten, waaronder een nieuwe set van vier gratis pc-games gebaseerd op enkele van de meest geliefde series en studio's van het bedrijf. Die omvatten een cross-over tussen Yakuza en Streets of Rage, een nieuwe kijk op tank spellen van Relic Entertainment, en zelfs de terugkeer van Golden Axe.Alle vier de minigames zijn beschikbaar via Steam , en als je ze eenmaal claimt, blijven ze voor altijd in je bibliotheek. De eerste titel is Armor of Heroes van Relic Entertainment, een 'retro-geïnspireerde multiplayer tank ravotten voor maximaal vier spelers in versus combat en couch co-op.' Deze titel is vanaf 15 oktober beschikbaar.Op 16 oktober krijgen we Endless Zone van Amplitude Studios, een cross-over tussen de Endless-serie en Sega's klassieke arcade-shooter, Fantasy Zone, samengebracht in een zijwaarts scrollende shmup. Op 17 oktober zal Sega zelf Streets of Kamurocho leveren, waarin je vecht als Kiryu en Majima uit de Yakuza-serie in een Streets of Rage-achtige vechtpartij.

Op 18 oktober brengt Sega weer een vechtklassieker terug met Golden Axed - een build van een project dat oorspronkelijk de titel Golden Axe: Reborn heette, dat het grootste deel van een decennium geleden werd geannuleerd.Alle vier de games zijn beschikbaar tot 19 oktober.

YouTube-miniatuur

U kunt ook naar het officiële Sega 60e site en koppel je Steam-account voor een gratis exemplaar van Nights Into Dreams. Dat is allemaal bovenop de gratis Sonic the Hedgehog 2 die beschikbaar is om rechtstreeks via Steam te pakken.