Rollercoaster Tycoon 4 zal Steam Early Access doen - zodra het klaar is als een mobiele game

rollercoaster tycoon 4 will do steam early access once it s done being mobile game

Roller Coaster Tycoon

Een spel genaamd Rollercoaster Tycoon 4 verscheen gisteren op mobiele apparaten. En een heel ander pc-spel is in de maak.

Dat laatste zou je niet per se weten - Atari heeft zich beziggehouden met (mogelijk onverstandige) radiostilte op de pc-versie, vermoedelijk om het telefoonspel een beetje ademruimte te geven. Maar het zal uitkomen op Steam Early Access onder een andere, mysterieuze studio die samenwerkt met Chris Sawyer.

We hebben de pc-game in ontwikkeling en we gaan de komende maanden opnieuw in contact komen met de gemeenschap, zei Frederic Chesnais, CEO van Atari.

Chesnais maakte deel uit van een oudere, heel andere Atari toen Rollercoaster Tycoon 3 werd uitgebracht - en keerde in januari 2013 terug naar het worstelende bedrijf om een ​​nieuwe versie in de maak te vinden.

Toen ik aankwam was het een mobiel spel, hij vertelde NowGamer , dus we bleven werken aan de mobiele game - maar het punt is niet de mobiele game, het punt is dat we een pc-game in productie hebben.Chesnais wist dat het heel belangrijk was om een ​​pc-versie te hebben, maar erkent dat het een veel, veel, veel groter project is.

Vandaar Steam Early Access. Atari begon met het gemakkelijker te beheren mobiele spel en zal de feedback van dat en Steam gebruiken om een ​​grotere ervaring op pc te bieden.

Het kost tijd om een ​​goede pc-game te maken en we wilden de gemeenschap erbij betrekken, zei hij. We weten dat we aan die pc-game werken, en wat mensen zeggen, is volgens mij meer 'waarom ben je nu niet bezig met de pc-kant?'Mogelijk onsmakelijke elementen van het mobiele spel, zoals de unieke items die je kunt openen door het aan vrienden aan te bevelen, staan ​​nog steeds ter discussie.

Als mensen zeggen: 'Weet je wat, we willen iets anders', oké, dan doen we iets anders, zei Chesnais. We zijn flexibel.

Mooi zo! Mooi zo? Hm. Het is een beetje moeilijk te zeggen in dit stadium, nietwaar?