Resident Evil: Revelations 2 heeft nu lokale coöp

resident evil revelations 2 now has local co op

Resident Evil Revelations 2 heeft nu co-op

When Resident Evil: Revelations 2's eerste aflevering verscheen vorige week zonder de geadverteerde lokale coöperatie op pc , het was een beetje een teleurstelling. De game is in wezen gebouwd voor coöp en de functie werd duidelijk geadverteerd op de Steam-winkelpagina.Capcom gaf een vage uitleg over het prioriteren van stabiliteit, maar het deed niets om de woede te verminderen van spelers die zonder een behoorlijk belangrijke functie waren achtergelaten die aanwezig was in andere versies van het spel. Toen de uitleg niet werkte, Capcom bood zijn excuses aan en zei dat ze aan een oplossing werkten . Minder dan een week later is er een bètaversie van een lokale coöperatie gelanceerd.Het is een snelle ommekeer, maar dat betekent ook dat er bugs en andere problemen kunnen zijn, en daarom heeft Capcom het opengesteld voor testers. Dat en omdat ze willen dat mensen zo snel mogelijk lokale coöperatie kunnen spelen.

De coöp is voor zowel de campagne- als de raid-modus en je hebt er toegang toe via de bètaversie van het spel.Dit is wat u moet doen om de bètatak te activeren:

  • Klik in je Steam ‘LIBRARY’ lijst met de rechtermuisknop op Resident Evil Revelations 2 / Biohazard Revelations 2 en selecteer ‘Eigenschappen’
  • Selecteer het tabblad ‘BETAS’.
  • Typ bhr2qasplitmaster00 (hoofdlettergevoelig) in het veld ‘Beta-toegangscode invoeren’ en klik vervolgens op CODE CONTROLEREN.
  • Selecteer nu 'qa_split_master' in het vervolgkeuzemenu en klik op SLUITEN.
  • Wacht tot de Steam-client klaar is met het downloaden van de patch.
  • Start Resident Evil Revelations 2 / Biohazard Revelations 2.

Als dat klaar is, hoef je alleen maar op start te drukken op de tweede controller wanneer een game actief is in de campagnemodus, of in het verzamelgebied in de raid-modus. Dus pak een vriend en ga een paar grove virusmonsters in het gezicht schieten.

En als dit te laat is en u liever gewoon de handdoek erin gooit, zegt Capcom dat u uw geld terug kunt krijgen via Steam.