Rainbow Six Siege voor een enorme revisie van teamkilling

rainbow six siege get huge teamkilling overhaul

Ubisoft wil de manier waarop het omgaat met teamkilling in Rainbow Six Siege veranderen. Met een komende update van de testservers van het nieuwe seizoen, wordt de schade aan spelers die een teamgenoot doden, geëerd wanneer ze een tweede geallieerde speler aanvallen.Historisch gezien werd teamkilling in Siege afgehandeld door een speler te schoppen nadat deze twee teamgenoten had gedood. Onder het nieuwe systeem zou er nog steeds amnestie zijn voor spelers die één teamgenoot hebben gedood, maar als dat eenmaal is gebeurd, zullen ze alle schade die ze aanrichten (of proberen aan te richten) aan hun bondgenoten absorberen.Dit zorgt voor de onbedoelde teamkill, die gemakkelijk kan gebeuren op gespannen momenten of wanneer het bijzonder chaotisch wordt. Maar Ubisoft wil het vermogen van een enkele speler om een ​​hele wedstrijd te verpesten te beperken door twee leden van hun team uit te schakelen voordat ze eruit worden gegooid.

Het idee hier is dat Ubisoft wil dat Siege gevaarlijk en riskant blijft, en dat spelers zich bewust moeten blijven van elkaars posities en vuurlinies. Dit nieuwe systeem beperkt het vermogen van teamkillers om dat gevaar te exploiteren, aangezien zij na één vriendelijk brandincident degenen zijn die beschadigd raken.De wijzigingen werden vandaag aangekondigd tijdens de Six Invitational in Montreal, samen met de Roadmap van Rainbow Six Siege Jaar 4 :

Op Reddit is het reactie is gemengd : terwijl spelers daar blij zijn om te zien dat het Siege-team werkt aan het aanpakken van teamkilling, zijn sommigen ervan overtuigd dat trollen snel manieren zullen vinden om het nieuwe systeem voor rouwdoeleinden te gebruiken.Lees verder: Alles wat we weten over Rainbow Six Siege Year 4

We zullen moeten afwachten hoe het uitpakt. Het nieuwe systeem gaat live op de testservers van het nieuwe seizoen en Ubisoft zal kijken hoe het werkt. Als het zijn werk doet en de teamkilling vermindert zoals bedoeld, zal het op een later tijdstip in de hoofdbranche worden uitgerold.

YouTube-miniatuur