Immortals Fenyx Rising: hoe de constellatiemythe in Clashing Rocks op te lossen

immortals fenyx rising

onsterfelijken fenyx stijgende botsende rotsen constellatie

(Afbeelding tegoed: Ubisoft)

Spring naar:De Immortals Clashing Rocks constellatie-mythe-uitdaging is de introductie van de game tot de talloze andere puzzels die overal in de enorme wereld te vinden zijn. Gecentreerd rond het observatorium, is het de enige constellatiepuzzel die ik ben tegengekomen die nodig is om door het hoofdverhaal te komen. Als je moeite hebt om die vervelende knikkers met sterren op te sporen, heb ik een handige gids samengesteld om je stap voor stap door elke micropuzzel te leiden.Omdat het in feite de mythe van de tutorial-constellatie is, is er al één knikker voor je. De andere vier zijn wat lastiger te vinden, dus houd het kompas boven aan je scherm in de gaten: je hebt het nodig om een ​​paar aanwijzingen in de gids te volgen. Laten we beginnen met de mythe van het sterrenbeeld Clashing Rocks in Immortals Fenyx Rising.

Immortals Clashing Rocks sterrenbeeld mythe gids: hoe het op te lossen

Puzzel 1: Gebroken muur

onsterfelijken fenyx stijgende botsende rotsen constellatie(Afbeelding tegoed: Ubisoft)

Ga de trap aften noorden van het sterrenbeeld puzzelborden vind het kooigebouw met grote zuilen. Op de rechtermuur vind je een gedeeltelijk afgebroken muur die je met de hamer van Fenyx kapot kunt slaan. Pummel it, en binnenin vind je het marmer bovenop een grote metalen doos. Duw tegen de doos en de knikker zal vallen. Het is allemaal van jou.

Puzzel 2: Steek de fakkel aan

onsterfelijken fenyx stijgende botsende rotsen constellatie(Afbeelding tegoed: Ubisoft)

De trap oplopendirect ten westen van het puzzelbord en sla rechtsafom een ​​knikker te vinden die opgesloten zit achter een rode barrière. Ga op het drukkussen bij de barrière staan ​​(het soort dat alleen Fenyx kan activeren) en de fakkel boven de barrière wordt ontgrendeld. Gebruik Apollo's Arrow om het aan te steken en de barrière zal vallen. Twee naar beneden.

Puzzel 3: Tijdgebonden proef

onsterfelijken fenyx stijgende botsende rotsen constellatie(Afbeelding tegoed: Ubisoft)

Ga daar naar bovendezelfde trap bij het bord en ga deze keer naar links.Je zou een hendel moeten zien, gesloten poorten en een verre knikker erachter. Door aan de hendel te trekken, wordt de poort naar de knikker een paar seconden ontgrendeld, maar je moet snel over de muur springen om daar te komen. Gebruik de geïmproviseerde helling aan de linkerkant om gemakkelijk van de ren af ​​te komen. Als je eenmaal binnen bent, kun jegebruik dat marmer om ook ontgrendel de laatste knikkermet behulp van de nabijgelegen schakelaar. Steek gewoon elke knikker op zijn plaats en het vleugelstuk is helemaal van jou.