10 essentiële Counter Strike: Bronkaarten

Elke dag vinden er veel Counter Strike: Source-spellen plaats. Het is zelfs nog steeds de op één na populairste titel op Steam (komt net na de originele Counterstrike binnen). Je kunt begrijpen waarom sommige spelers honger hebben naar een beetje afwisseling. We hebben een lijst samengesteld met enkele van de meest inventieve en leuke, door gebruikers gemaakte kaarten die er zijn.

10 ongelooflijke Terraria-creaties

Terraria heeft de afgelopen weken een behoorlijke fanbase opgebouwd en de community begint echt tot zijn recht te komen met een aantal echt geweldige bouwprojecten die zelfs kunnen wedijveren met de grootste creaties van Minecraft. Klik door voor epische accommodatie, pixelart en meer.

10 van de moeilijkste MMO-raidbazen ooit

Afbeeldingsbron: Guild Wars 2 WikiOp een gegeven moment verandert elke MMO in een strijdzone van trotse spelers die beweren welk spel de eerste of de beste MMO was die er was. Meestal zouden de criteria voor een titel om op de 'beste' lijst te komen onterecht gebaseerd zijn op de overvalbaasscène - of hoe moeilijk en leuk de eindspelinhoud is. Om de vlammen op de eeuwenoude argumenten aan te wakkeren, hebben we de beste eindspel-raidbaaservaringen van de afgelopen twee decennia verzameld. Opgemerkt moet worden dat vanwege de aard van de steeds groter wordende inhoud van deze game, de meeste, zo niet al deze bazen niet langer op hun oorspronkelijke manier kunnen worden ervaren. Deze lijst dient alleen als een manier om de tijd te beschrijven die leden van de community vaak als een hoogtepunt in de levensduur van hun game worden genoemd.

11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Pathfinder: Kingmaker begon te spelen

In old school Dungeons & Dragons was het eindspel om ergens aan de rand van de kaart een hex te vinden, de kobolds op te ruimen, een donjon te bouwen en houders aan te trekken. Het is leuk om een ​​doel te hebben. Pathfinder: Kingmaker is een eerlijke recreatie van die oude droom, maar het gaat ook over wat er daarna komt, hoe je omgaat met de moeilijkheden die zich voordoen als je eenmaal gaat settelen en je eigen familie van handlangers/handlangers gaat stichten. manier waarop Kingmaker is als old school Dungeons & Dragons, is dat sommige van zijn beslissingen een beetje verbijsterend zijn en het veronderstelt dat je weet hoe je moet spelen voordat je zelfs maar begint. Hier zijn 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik begon.

10 jaar later kunnen we eindelijk Crysis runnen

Vandaag is het 10 jaar geleden dat Crysis werd uitgebracht, een van de meest veeleisende games ooit op een computerscherm. Zelfs na al die jaren kan Crysis nog steeds high-end pc-hardware straffen. Wat maakte het spel zo moeilijk om te spelen? Het was een samenloop van vele factoren, gecombineerd met de wens van ontwikkelaar Crytek om de grenzen van software en hardware te verleggen. In 2007 kon geen enkel systeem het spel soepel draaien op maximale instellingen - en dat zou jarenlang zo blijven. Crysis was een van de allereerste pc-games die DirectX 10 ondersteunde en het gebruikte de ontluikende API op manieren die misschien' t vrij verwacht. Roy Taylor (destijds van Nvidia) verklaarde dat Crysis meer dan 85.000 shaders gebruikt: kleine programma's die zijn ontworpen om grafische effecten te genereren. Het gebruik van shaders in games is tegenwoordig heel gewoon, maar in 2007 waren er zoveel dingen bloederig. Shaders waren ook op de een of andere manier betrokken bij de anti-aliasing-ondersteuning van de game (als je AA inschakelt, wordt de Shader-kwaliteit te hoog, wat op zich al een grote impact op de prestaties heeft), maar de complexiteit gaat veel verder dan anti-aliasing. Crysis omvat volumetrische verlichting, weelderige vegetatie, en het was de allereerste game die ooit omgevingsocclusie van de schermruimte implementeerde. Nieuwe wegen inslaan en de eerste zijn leidt niet altijd tot een 'beste' oplossing, en dat gold voor de SSAO van Crysis. Het zag er goed uit, misschien een beetje te goed, en de hardware van de dag was niet opgewassen tegen de taak. Veel benchmarks hebben de kwaliteit van de shaders uiteindelijk een tandje lager gezet om een ​​redelijke balans tussen prestaties en kwaliteit te bieden - en echt, Crysis met alles ingesteld op gemiddelde kwaliteit (plus hoge shaders als je AA wilt) ziet er nog steeds behoorlijk geweldig uit. Het lanceren van Crysis geeft ook een enkele hints naar andere potentiële prestatiefactoren. Je ziet de inmiddels bekende promovideo 'Nvidia The Way It's Meant To Be Played', gevolgd door een clip 'Play to win with Intel Core 2 Extreme inside'. Dat zijn $ 1.000 processors die zelden werden aanbevolen, en hoewel Core 2 Extreme in 2007 quad-core-modellen bevatte, gebruikt Crysis uiteindelijk slechts twee CPU-kernen op een zinvolle manier. Onze moderne 4-5GHz CPU's zijn veel sneller dan een Core 2 of Athlon X2 uit 2007, maar een groot deel daarvan komt van het verhogen van het aantal cores en threads, wat Crysis meestal niet zal helpen.

11 opkomende streamers om te volgen op Twitch

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe streamers op Twitch. Wie ik besluit te volgen en bij te blijven, hangt af van een paar dingen. Als het streamen van belang is - ik vind het leuk om te weten dat ik regelmatig een streamer kan vangen tijdens de lunch of voor een gezellige stream 's avonds laat - en ik zoek specialisten in een verscheidenheid aan games, zodat ik altijd iets anders heb om naar te kijken. Maar het belangrijkste is dat ze een uitnodigende gemeenschap hebben.

12 minuten beoordeling

Er is een puzzel in het avonturenspel Gabriel Knight 3, die berucht is omdat hij zo onlogisch is, dat de snor van kattenhaar de slechte puzzel is geworden waarmee alle andere worden vergeleken - het toppunt van design waardoor je je afvraagt: 'Hoe moest ik in godsnaam ooit denk je daar aan?' Ik had precies dat gevoel een half dozijn keer tijdens het spelen van 12 Minutes, dat een tijdlus gebruikt om je zijn frustrerende en stompe puzzels keer op keer te laten beleven.

16 jaar later vonden World of Warcraft-spelers eindelijk de vrouw van Mankrik - in de hel

'Where's Mankrik's wife' is een van World of Warcraft's langstlopende memes, en het begon allemaal met een vergeetbare kleine zoektocht. Toen World of Warcraft voor het eerst werd gelanceerd in 2004, waagden Horde-spelers zich in de uitgestrekte Barrens en ontmoetten ze een ork genaamd Mankirk die gescheiden was van zijn vrouw tijdens een quillboar-aanval. Het was een berucht moeilijke zoektocht om te voltooien omdat de Barrens er een was van WoW's grootste zones en Mankrik's aanwijzingen naar haar mogelijke locatie waren zo vaag. Er waren in die tijd geen markeringen die je aangaven waar je heen moest, dus spelers konden urenlang naar haar zoeken. De meesten wendden zich tot Barrens-chat - een zonebreed chatkanaal - om hulp te vragen, wat op zijn beurt de meme voortbracht. Dat het een grote grap met de gemeenschap werd, is behoorlijk duister omdat de vrouw van Mankrik nooit wordt teruggevonden. In plaats daarvan vinden spelers een dode orc-vrouw die wordt bestempeld als 'geslagen lijk', nemen aan dat zij het is, en keren terug om Mankrik het slechte nieuws te vertellen. Dit kleine verhaal kreeg nooit echt een goed einde. In de Cataclysm-uitbreiding werd de zoektocht van Mankrik uit het spel verwijderd en werd hij verplaatst naar een nieuw gecreëerd monument voor zijn overleden vrouw, Olga genaamd. En dat was dat.

De beste Dragon Age: Origins-mods

Dragon Age: Origins is een geweldige game, maar het is een product van zijn tijd. BioWare bracht Dragon Age uit in 2009 terwijl het nog steeds aan Mass Effect 2 werkte, dus Dragon Age herhaalt veel van dezelfde ontwerpfouten die Mass Effect soms frustrerend maakten. waarschijnlijk de mod-scene van de game gemist. Gelukkig is de community van de game de afgelopen vijf jaar samengesmolten met een tiental geweldige mods die iedereen absoluut aan zijn playthroughs moet toevoegen. Voordat je de wildernis intrekt om het hoofd te bieden aan de Tempeliers en de Mages in Dragon Age: Inquisition van november, begin je bij het begin met deze 15 essentiële mods voor de game waarmee de serie begon. Deze lijst bevatte oorspronkelijk 18 mods, maar we zijn kleiner geworden omdat sommige mods niet meer beschikbaar zijn of niet langer compatibel zijn met het spel zoals het er nu uitziet.

20 essentiële trucs en vaardigheden die elke BitTorrent-gebruiker moet weten

Elke week zetten we een populair programma of dienst in de schijnwerpers en laten we je zien hoe je de teugels vasthoudt en het meeste haalt uit wat je doet. We zijn de serie al begonnen met handleidingen voor het aanpassen van Outlook en Firefox, en vandaag richten we onze aandacht op BitTorrent. BitTorrent is, zoals u waarschijnlijk al weet, een gedecentraliseerd peer-to-peer protocol voor het delen van bestanden, ideaal voor het overbrengen van grote bestanden ( en als je dat nog niet wist, maak je geen zorgen, we hebben ook enkele lichtgewicht tips om je op weg te helpen). In een notendop, de manier waarop het werkt, is wanneer je een enorm bestand downloadt - zoals een Linux-distributie, bijvoorbeeld - stukjes en beetjes van het bestand worden tegelijkertijd geüpload. BitTorrent zorgt doorgaans voor een efficiëntere en snellere overdrachtsmethode dan traditionele Direct Connect P2P-software. Om aan de slag te gaan, hebt u een desktopclient nodig. We raden aan om uTorrent, of kortweg uT, te gebruiken. We geven de voorkeur aan uTorrent vanwege de combinatie van geavanceerde functies, prestaties en kleine footprint -- met andere woorden, het heeft alle ingrediënten voor een krachtig gebruikersprogramma. Op de volgende pagina's laten we u niet alleen zien hoe u het meeste haalt uit uTorrent, maar uit BitTorrent in het algemeen. We behandelen zowel basis- als geavanceerde tips en voegen dan voor een goede dosis enkele van onze favoriete add-ons van derden toe. Of je nu nieuw bent bij BitTorrent of een ervaren dierenarts bent, er staat iets in deze gids voor jou.

2D Soulslike Blasphemous krijgt op 4 augustus gratis Stir of Dawn DLC

Team17 en The Game Kitchen hebben een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor hun 2D Souls-achtige game Blasphemous at the Day of the Devs. The Stir of Dawn wordt gelanceerd als een gratis update op 4 augustus, waardoor je terug in de puntige helm van The Penitent One komt te zitten. De DLC zal wijdverbreide veranderingen in het spel bevatten, waaronder een New Game+-modus, nieuwe bazen, herwerkte voice-acting (met een optie voor de Spaanse taal), nieuwe gevechtsmechanica inclusief tegenaanvallen, en natuurlijk nieuwe gebieden, vijanden, en bazen die op gruwelijke wijze worden gedood. Een bijzonder interessante toevoeging is het nieuwe Three Penitence-systeem, dat lijkt te werken als een reeks modifiers om het spel op verschillende manieren uitdagend te maken. De Penitence of True Guilt zal bijvoorbeeld je genezing volledig uitschakelen en het sterven veel bestraffender maken, terwijl de Penitence of the Unwavering Faith je in ruil daarvoor onbeperkte Fervor zal geven (de spelversie van mana die kan worden gebruikt om gebeden uit te spreken). voor zwakkere melee-schade. Het klinkt als een cool systeem voor degenen die van uitdagende runs houden, of gewoon voor mensen die hun Penitent One liever nog verder willen specialiseren. Van wat ons tot nu toe is verteld, lijkt het erop dat The Stir of Dawn meer zal werken als een remasteren van het spel dan een eenvoudige DLC, waardoor veel meer van het kernspel wordt beïnvloed en enkele van de belangrijkste klachten worden verholpen. Als je de laatste tijd intens leed hebt gepland, is Blasphemous: The Stir of Dawn misschien de moeite van het bekijken waard. De DLC wordt gelanceerd op pc, evenals Switch, PlayStation 4 en Xbox One, als een gratis update op 4 augustus.

30 geweldige geluidseffecten voor pc-gaming

Geluidsontwerpers zijn de onbezongen helden van game-ontwikkeling. We praten enthousiast over visuals, muziek en gamedesign, maar we vieren niet vaak audio. Dus, om deze sonische artiesten hun recht te geven, zijn hier 30 van onze favoriete geluiden van pc-games. Het is een mix van klassieke, herkenbare geluiden en nieuwere dingen die onze oordopjes hebben gekieteld.

3 dingen die ik leerde nadat ik een klap kreeg van Trump (in Hearthstone's Scholomance Academy)

De beslissing van Blizzard om spraakmakende streamers een paar dagen eerder elke nieuwe Hearthstone-uitbreiding te laten proeven, viel niet altijd goed bij de gemeenschap. Het argument luidt dat de theorievormingssessie (die een paar uur duurt) een deel van de sensatie van ontdekking uit de lanceringsdag zuigt, met het voor de hand liggende contrapunt van Blizzard dat de grootste persoonlijkheden in de scène die opgewonden raken, onbetaalbare reclame is voor de nieuwe set. Ik kan beide kanten zien, en laten we eerlijk zijn, zou nooit een kans afslaan om een ​​week eerder met de Scholomance Academy te rotzooien. Waar ik geen rekening mee had gehouden, was hoeveel van 's werelds beste spelers zouden zijn live op Twitch mijn kont aan mij overhandigen. In mijn eerste game stond ik in de rij tegen David 'Dog' Caero en kwam op de een of andere manier als overwinnaar uit de strijd met mijn janky Stealth Rogue-deck, ondanks mijn beste pogingen om aan het einde te gooien. Het bleek dat Dog dacht dat ik aan het BM-en was omdat mijn aanvallen zo slecht waren bevolen, maar de realiteit was dat de opwinding toen ik de W in zicht had, ervoor zorgde dat ik volledig vergat dat hij Bulwark of Azzinoth had.

419 hooggeplaatste Apex Legends-spelers verbannen omdat ze een glitch gebruikten om Bronze-spelers in elkaar te slaan

Apex Legends gerangschikt spel is verdeeld in zes niveaus - Brons, Zilver, Goud, Platina, Diamant, Master en Apex Predator - elk (behalve Apex Predator) onderverdeeld in vier divisies. Je rang wordt bepaald door de klassementspunten die je hebt verdiend door te spelen in gerangschikte wedstrijden: hoe beter je bent, hoe hoger je klimt in de ranglijst en hoe sterker de concurrentie wordt. benadruk de kloof tussen de Bronze-laag, het basisinstapniveau, en Diamond, waarvoor 7.200 RP nodig is om binnen te komen. Het meeste dat je kunt verdienen met een enkele gerangschikte wedstrijd is 100 RP plus bonussen voor kills en assists (ik heb verteld dat het maximaal mogelijke 225 RP per wedstrijd is), en als je eindigt als iets minder dan Apex Champion, krijg je aanzienlijk minder dan dat, dus het aantal spelers dat Diamond-niveau bereikt, is relatief klein: in seizoen 6 bijvoorbeeld slaagde slechts twee procent van de gerangschikte spelers erin om Diamond-ranking of hoger te bereiken. Daarom is het opmerkelijk dat 419 spelers die Diamond of hoger hebben gerangschikt werden betrapt op het misbruiken van een exploit waardoor ze ondanks hun rang in bronzen lobby's konden spelen: