Gratis games: weggeefactie van 1000 codes voor 7 dagen premium account voor Total War: Arena!

free games 1000 code giveaway

Totale oorlog: Arena

Ga opzij, Assassin's Creed Odyssey - we willen niet alleen spelen als een afstammeling van de legendarische Spartaanse krijger Leonidas, we willen de man zelf zijn. Als je het met ons eens bent, wil je Total War: Arena eens bekijken.

Leonidas is ook niet de enige legendarische commandant die je kunt spelen zoals in Arena. Er zijn Julius Caesar, Hannibal, Alexander de Grote en nog veel meer in Griekenland, Rome, de Barbaren en Carthago. Als je een geschiedenisnerd bent (het is goed, wij ook), dan wil je zeker meedoen aan deze actie - er zijn bewakingshonden en olifanten, weet je?

Bekijk de beste gratis Steam-spellen als je meer freebies wilt.

En dat kan, nu eigenlijk - het is vrij eenvoudig. De reden hiervoor is dat Total War: Arena gratis te downloaden en te spelen is. Maar je moet weten dat dit geen traditioneel item is in de Total War-serie. Dit is een teamgebaseerd strategiespel met online spelers die op weg zijn naar snelle 10v10-gevechten, waarbij elk drie eenheden bestuurt met honderden soldaten die eropuit gaan.

Total War: Arena bevindt zich momenteel in een open bètatest, dus er komt nog veel meer naar de game. Je weet dit als je het al speelt, maar als je nog niet bent begonnen, moet je zo snel mogelijk aan de slag - er valt veel te leren.Om je te helpen, geven we 1000 codes voor Total War: Arena weg waarmee je zeven dagen premium account krijgt en 500 goud dat je in de game kunt besteden zoals jij dat wilt - die legers zorgen niet voor zichzelf.

Om een ​​van deze codes te winnen, moet je deelnemen aan de wedstrijd via de onderstaande widget. Elke actie die je voltooit, is één deelname aan de weggeefactie waard, en hoe meer acties je voltooit, hoe groter je kans om te winnen.

We hebben ook je e-mailadres nodig zodat we je een code kunnen sturen als je gewonnen hebt - we sturen je geen spam, dat beloven we. Lees onze algemene voorwaarden voordat u naar binnen gaat.Terwijl je hier bent, geef ons een Like op de PCGamesN Facebook-pagina , of Volg ons op Twitter , en we houden je op de hoogte van al onze toekomstige weggeefacties.

Total War: Arena weggeefactie