Het zwaard van Fortnite is nu live en verleent magische krachten aan de eigenaar

fortnite s sword is live now

Update, 11 december:Het magische zwaard van Fortnite is gearriveerd.

Het Fortnite-zwaard dat gisteren voor het eerst werd geplaagd, is in de game gearriveerd en geeft de houder speciale vaardigheden. De Infinity Blade is te vinden op de Polar Peak-locatie van de Battle Royale in het nieuwe Iceberg-bioom, maar maakt verrassend genoeg geen deel uit van een tijdelijke modus.

De Blade lijkt behoorlijk op de Infinity Gauntlet, een item dat na de release van Avengers: Infinity War een beperkte periode beschikbaar was. Door het op te pakken, veranderde de speler in Marvel-slechterik Thanos, die aanzienlijke krachten verleende, maar je moest je aanmelden voor de spelmodus. De Infinity Blade daarentegen is beschikbaar in de normale Battle Royale-modus.

Er komt maar één zwaard in elke wedstrijd en als je het oppakt, laat je al je wapens vallen. De eerste persoon die het van zijn voetstuk trekt, wordt genezen tot volledige gezondheid en schilden, die beide worden verhoogd tot 200 zodra je het wapen oppakt. Gezondheid en schilden zullen ook na verloop van tijd regenereren terwijl je het zwaard vasthoudt, en je zult 50 HP terugkrijgen met elke kill die je krijgt. Maar dat is niet alles.

Terwijl je het Fortnite-zwaard vasthoudt, beweeg je ook meer dan twee keer zo snel als normaal, en kun je een krachtige zwaardslag uitdelen die 75 schade toebrengt aan vijanden en elke structuur onmiddellijk vernietigt. Bovendien kun je grote afstanden overbruggen met afwisselend vuur, door structuren te schieten en AoE-schade toe te brengen terwijl je landt.Als LTM zou dit helemaal niet misstaan ​​- zoals ik hierboven al zei, is het in feite eerder gebeurd. Maar als onderdeel van een normale spelmodus is dit een vreemde keuze, waardoor de ene speler een enorm voordeel heeft ten opzichte van alle anderen. Het zal weliswaar enorm veel aandacht trekken naar het nieuwe bioom, maar het zal niet per se zorgen voor geweldige gameplay op de kaart.

Het nieuwe wapen wordt verder onderzocht in de Fortnite Patch 7.1-opmerkingen. De nieuwste update brengt explosieschade aan passagiers van de X-4 Stormwing, en brengt ook de Jetpack terug in de terugkeer van de Close Encounters LTM.