Vijf grote dingen die Lady Dimitrescu van Resident Evil 8 kan bereiken

five tall things that resident evil 8 s lady dimitrescu can reach

We hebben ontdekt hoe lang de zeer lange vampierdame is, en nu zijn we onder de indruk van alle dingen die ze bereikt

Lady Dimitrescu wast een hummer

Na weken van speculatie gaf de art director van Resident Evil Village eindelijk het internet wat het wilde: de exacte lengte van de lange vampierdame . Tomonori Takano vatte de vloedgolf van dorstvangst die sinds half januari over videogames Twitter spoelt beleefd samen als een uitstorting van positiviteit. Er is NSFW-fanfictie geweest, redditors hebben beleefd verzocht om op hen te stappen, en Google Trends bevestigt dat mensen al op zoek zijn naar Lady Dimitrescu-porno. Verdorie, ik had tien seconden om door de Resident Evil-subreddit te scrollen voordat ik de woorden dommy vampire mommy zag.Toch denk ik niet dat iemand was voorbereid op hoe lang Lady D eigenlijk is. Haar officiële lengte, met hakken en hoed, is negen voet en zes inch… 9'6″. Dat is gevaarlijk dicht bij het geslachtsgetal.Maar jullie missen allemaal het punt op deze. Denk maar aan alle dingen die ze kan bereiken! Van aangezicht tot aangezicht zou de gemiddelde man merken dat hij naar de navel van Lady D staart. Als je staande reikwijdte meetelt, kan ze haar vingertoppen maar liefst 12'6 'in de lucht krijgen (en dat is .)voordathaar Wolverine-achtige intrekbare klauwen toevoegen). Dit alles zette ons natuurlijk aan het denken over wat Lady Dimitrescu nog meer kan bereiken. Dit is wat we hebben gevonden…

stelen van eieren uit het nest van een vogel in de mezenfamilie

Stel je de sinistere grijns van Lady Dimitrescu voor, maar er druppelen dooier, pluizige veren en stukjes eierschaal langs haar kin. dat isgekregeneen fetisj zijn, toch? Hoewel de nesthoogte van vogels aanzienlijk kan variëren, zou Lady Dimitrescu zelfs in het hoogste nest van een vogel in de mezenfamilie kunnen reiken en de eieren naar binnen kunnen grijpen.

Verwant (tangentieel):Dit zijn de beste horrorspellen

Andere vogels, vooral roofvogels, nestelen doorgaans te hoog, maar er is een kans dat Lady D een laag nestgat voor spechten kan vinden of misschien op een paar krijsuilen jaagt als ze iets met een meer ijzerhoudende, wildachtige smaak zou willen.

was het dak van een HummerHeb je wel eens last van lage rugpijn van het afwassen in een gootsteen die net iets te laag voor je is? Lady Dimitrescu zou dit milde ongemak ervaren bij het wassen van een Hummer, een van de hoogste auto's die je kunt kopen. Terwijl de Hummer H2 zelfs boven Arnold Schwarzenegger uitsteekt, zou Lady Dimitrescu moeten leunen om het dak te wassen. Voor- of nadeel? Cadeau of vloek? Jij mag het beoordelen.

Lady D draait een basketbal op één vingertop

SLAM DUNK ZONDER TIPTOEING

En ze zou amper reiken. Serieus, een gereglementeerde basketbalring is drie meter lang, dus onze torenhoge meesteres zou niet eens moeite doen om de bal door de hoepel te plaatsen. We weten niet veel over Castle Dimitrescu, maar we hopen oprecht dat het een basketbalveld heeft, zodat Lady D al haar slachtoffers erop kan dompelen.

aai een giraf op de rugEen mannelijke giraf is ongeveer 5 meter lang, dus er is geen kans dat Lady Dimitrescu hem een ​​kras op zijn kin kan geven. Ze zou hem echter wel op de borst kunnen kloppen. Sterker nog, als Lady D een vliegende start zou krijgen, zou ze misschien zelfs recht op een nietsvermoedende giraf kunnen springen en hem temmen. Er is een netjes mentaal beeld.

verander een gloeilamp in een Georgisch herenhuis

Voor het geval je het nog niet wist, PCGamesN is gevestigd in Bath, een Britse stad die bekend staat om zijn Georgische architectuur. Plafonds in Georgische herenhuizen zijn erg hoog, vaak tussen de 12 en 14 voet hoog, wat het vervangen van gloeilampen in een gehuurde flat angstaanjagender maakt dan alles wat Resident Evil Village te bieden heeft. Lady Dimitrescu zou zich een beetje moeten strekken, maar ze zou het veel gemakkelijker vinden dan een trap van boeken te bouwen zoals ik ooit moest.

Als het idee van een drie meter lange vampiervrouw je net zo intrigeert als ons, kun je Resident Evil Village vandaag nog pre-orderen in de Fanatical-winkel.