The Division 2-sleutelhangers: waar vind je 12 verborgen rugzaktrofeeën

division 2 keychains

Verbeter je modegame in The Division 2 door deze verborgen sleutelhangers voor rugzakken te bemachtigen

De divisie 2 sleutelhangers

Op zoek naar een paar nieuwe The Division 2-sleutelhangers om je back-bling-spel een boost te geven? The Division 2 is voor het grootste deel een opmerkelijk po-faced spel, en je zult niet te veel lichte momenten vinden tijdens het verkennen van post-apocalyptisch Washington, DC. Gelukkig is er genoeg onschuldig plezier te beleven als het gaat om het spelen van kleding. met je zeer strenge Division-agent. Er is echter één apparaat dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt: de eenvoudige rugzak-sleutelhanger. Een aantal van deze trofeeën is verborgen in de open wereld, dus blijf onze gids volgen om 12 verborgen The Division 2-sleutelhangers te vinden.Oké, misschien zijn er meer praktische stukjes kit om voor te vermalen bij het spelen van The Division 2. Deze sleutelhangers zijn echter behoorlijk netjes en helpen je overeind te blijven wanneer je een squad vormt voor PvE en PvP. Per slot van rekening, als de wereld in een handmand naar de hel is gegaan, wie wil er dan geen bungelende back-bling om hen door de donkere tijden te helpen?Er zijn enorm veel verschillende rugzaktrofeeën in The Division 2, maar er zijn er 12 die heel gemakkelijk te vinden zijn als je weet waar je moet zoeken.

 • Spray Painted Bobble Head:Je kunt deze kleine kerel in het bolwerk van de District Union Arena vinden als een willekeurige druppel van de baas genaamd Diesel. Het is vervelend, maar als je dit bolwerk blijft spoelen en herhalen, krijg je uiteindelijk deze zeldzame The Division 2-sleutelhanger.
 • Arm patch en dog tags:Nog een bolwerk. Dood deze keer de laatste baas in de True Sons-bolwerk herhaaldelijk totdat deze valt.
 • Lincoln buste:Tijdens de hoofdmissie van Lincoln Memorial kun je dit verzamelobject ongeveer halverwege het level in een cadeauwinkel vinden.
 • Verkeerskegel:Je krijgt deze The Division 2-sleutelhanger als beloning voor het voltooien van alle besmette zones. Houd ze in de gaten terwijl je door de stad reist en zorg ervoor dat je tijdens je verblijf alle informatie-items van elke missie krijgt.
 • Ruimteschip:Deze kleine Space Shuttle komt van binnen uit de grotere Space Shuttle die door het dak crasht in de Air and Space Museum-missie. Kijk eens in de cockpit om deze rugzaktrofee te vinden.
 • Skelet:Dit is een andere die heel dicht bij een grotere versie van zichzelf staat. Tijdens de DCD Headquarters-missie kun je het in het mortuarium vinden. Nadat je van een liftschacht bent gesprongen, verken je het gebied met het model van het menselijk skelet en je zult het vinden.
 • Knuffel Hippo:Je vindt deze nijlpaardknuffel genesteld in een doos op het dak van de Theatre Settlement als je hem twee keer hebt geüpgraded.
 • Hamer:Je krijgt deze als beloning voor het redden van de president tijdens de hoofdmissie van het hoofdkantoor van de bank.
 • Plushie-bloem:Upgrade de Campus Settlement eenvoudigweg drie keer. Je vindt het bij een bloembed boven het podium.
 • Goudstaaf:Je kunt dit kleine klompje van vreugde in de kluis vinden tijdens de hoofdmissie van het hoofdkantoor van de Bank, weggestopt in een kluis. Doe wat zoeken zodra je het kluisgedeelte bereikt en je zou het moeten tegenkomen.
 • Bloedflesje:Geen beloning voor het voltooien van Bloodborne, maar gevonden in de Outcast-bolwerk in een dressoir net voor een ondergrondse tunnel.
 • Jagersbijl:Ook geen Bloodborne-beloning. Dood de jager-NPC's en verzamel de sleutels die ze je geven. Je kunt dan de ivoren kist in het Witte Huis openen.

de divisie 2 sleutelhanger nijlpaardEr zijn ook enkele The Division-sleutelhangers die je alleen kunt bemachtigen door het eerste spel te spelen of via specifieke pre-orders.

 • Knuffelbeer:Een pre-orderbonus. Dus een beetje laat als je het nog niet hebt, helaas.
 • Capital Building:Ga terug in de tijd en neem deel aan de open bèta.
  Amerikaanse vlag: bereik eenvoudig de hoogst mogelijke schildlevel in de originele The Division.
 • Voorraadkrat:Ga terug in de tijd en speel met de Dark Zone in de open bèta.

En daar heb je het, The Division 2-sleutelhangers, waar je ze kunt vinden, en al de rest. Als je echter nog steeds op zoek bent naar meer, kun je vinden De jager van The Division 2 maskeert locaties daarginds. Of, als je van iets mobielers houdt, kun je ook post-apocalyptisch beginnen The Division 2 dierenfotografie . Hoe dan ook, de omgeving van Massive Entertainment in Washington is gevuld met prachtige collecties om te gaan zoeken. Dus als je zin hebt om je geweer neer te leggen en te verkennen, is er meer dan genoeg te doen.