Dark Souls 3 cut-content met draagbare vreugdevuren en onheilspellende eclipsen

dark souls 3 cut content featured portable bonfires

beste pc-games donkere zielen 3

Vroege builds van Dark Souls 3 lieten spelers hun eigen vreugdevuren creëren waar ze maar wilden en PvP-omgevingen creëren om in wezen binnenvallende spelers uit te nodigen. De inhoud werd al heel vroeg in de ontwikkeling van de game geknipt, maar is sindsdien ontdekt in een video van Soulsborne YouTuber Lance McDonald.

De video van McDonald's, die je onderaan dit artikel kunt bekijken, wordt geopend door een monteur met de naam 'Cult Death' te bespreken. Cult Death leek een willekeurige selectie van de Hollow NPC's van de game te beïnvloeden, wat betekent dat sommigen van hen een mooie death-animatie kregen, evenals de optie om ze na de dood rond te slepen.

Op zich zou dat niet echt een monteur zijn geweest, maar McDonald legt verder uit hoe het past in andere gesneden inhoud die hij heeft weten te ontdekken. Elders in het spel bestond de mogelijkheid om lid te worden van een van de zeven 'culten'; deze werden level-up genoemd, statistieken opnieuw distribueren, uitholling omkeren, zonde vrijwaren, invasies voorkomen, White Phantom NPC oproepen en bombarderen. Vermoedelijk waren die namen gebaseerd op de bonussen die door elke sekte werden aangeboden.

Als je je bij een sekte hebt aangesloten, kun je bij het naderen van het lijk van een door Cult Death getroffen Hollow een ceremonie op het lichaam uitvoeren. Het uitvoeren van een ceremonie zou ertoe hebben geleid dat de speler een ceremonieel zwaard zou trekken voordat hij het in het lijk sloeg. Door wat rond te spelen in de spelbestanden blijkt dat het eindresultaat hiervan een vreugdevuur zou zijn geweest, dat op precies dezelfde manier zou hebben gefunctioneerd als in de rest van het spel.

Het eindresultaat van dit alles is dat je overal in het spel een plek kunt creëren om te rusten en te genezen, zolang je een Hollow daarheen kunt slepen en er een ceremonie op kunt uitvoeren. Het lijkt erop dat het best handig kan zijn om vlak voor een baasgevecht te hebben.Holten werden echter niet alleen gebruikt om vreugdevuren te maken. Als je een item had met de naam Ceremony Sword of Flame, zou je het kunnen gebruiken om werelden binnen te vallen waar je bijna was uitgenodigd - een ander item, Ceremony Sword of Darkness, zou kunnen worden gebruikt om je spel om te zetten in een PvP-omgeving. Andere spelers zouden dan hun eigen ceremonie kunnen uitvoeren om in je spel te worden ingeluid, in een invasiesysteem dat misschien iets meer wederzijds was dan waar we mee eindigden.

YouTube-miniatuur

Veel van de snijmechanismen werken natuurlijk niet meer zoals bedoeld, maar McDonald heeft goed werk verricht door de meeste te herstellen. Je kunt de snijmechanismen bekijken - die op hun beurt lijken over te lopen in nog meer snijconcepten - in de video hierboven.