De grote balanspatch van Civilization 6 in april is gedaald - dit is wat het verandert

civilization 6 s big april balance patch has dropped here s what it changes

phillip II van spanje ziet er gelukkig uit

de massieve Beschaving 6 april saldo patch is eindelijk hier, en het is een kanjer . De update introduceert drie nieuwe militaire eenheden, vier nieuwe kaarttypen en brengt tal van andere aanpassingen en wijzigingen aan. Daarbovenop, 27 Civ 6 beschavingen (en in sommige gevallen leiders ) hebben een saldopas gekregen om te proberen de meta van de game te vernieuwen als de Nieuwe grenspas komt ten einde.

En dat is nog niet alles: 44 eenheden uit de 10+ eenheidstypen van de game hebben aanpassingen gekregen aan statistieken zoals kosten, gevechtskracht en in bepaalde gevallen welke technieken worden gebruikt om ze te ontgrendelen. De opname van de Trebuchet, Line Infantry en Men-at-arms heeft ook geleid tot een kleine verschuiving in de militaire vooruitgang, en de unieke eenheden van veel beschavingen hebben de vanille-eenheid die ze vervangen, veranderd. Zo vervangen de Britse Redcoat-infanterie en de Franse Garde Impériale nu beide de nieuwe Line Infantry.

De strekking van de update lijkt te zijn gericht op legacy-inhoud die teruggaat tot de lancering en de eerdere uitbreiding, hoewel veel nieuwe elementen van de New Frontier Pass ook een update hebben gekregen in de patch van april.

De spelmodus Heroes and Legends heeft bijvoorbeeld een hele reeks veranderingen ondergaan en de meest recente Barbaarse clans-modus heeft ook een levenskwaliteitspas gehad. Je zou de moeten lezen officiële patch-opmerkingen om het volledige beeld te krijgen.

YouTube-miniatuur

Deze update markeert het officiële einde van het 'seizoen' van New Frontier, met zes micro-uitbreidingen en zes grote gratis patches die in een tijdsbestek van 12 maanden zijn uitgebracht. Het was een beetje een experiment, maar een dat de ontwikkelaars sindsdien hebben bevestigd is een succes geweest .Nu kopen:Er is nog nooit een beter moment geweest om Civilization 6 te spelen

Wat er daarna komt voor Civilization, we weten het niet. We konden een nieuwe seizoenspas zien, een nieuwe grote uitbreiding (vooral omdat er nog steeds enkele voordelen: om een ​​grotere op zichzelf staande add-on uit te brengen), of is het misschien eindelijk tijd voor Beschaving 7 's debuut.