BloodRayne is terug en heeft een nieuwe eigenaar

bloodrayne is back under new ownership

(Afbeelding tegoed: Ziggurat)Ziggurat Interactive probeert een onwaarschijnlijke serie nieuw leven in te blazen: BloodRayne. De uitgever kocht de actiegames uit het begin van de jaren 2000 van Majesco, samen met Advent Rising, Flip's Twisted World en Raze's Hell, en heeft plannen om meer te doen dan alleen zijn naam erop te plakken.Het werkt samen met de oorspronkelijke ontwikkelaar Terminal Reality om de pc-versies van de game bij te werken, hoewel het niet klinkt alsof het zo ver gaat als een remaster, waarbij alleen compatibiliteitsverbeteringen en 'verschillende verbeteringen' worden genoemd. Dit omvat vermoedelijk niet BloodRayne: Betrayal uit 2014, een side-scrolling hack 'n' slash-affaire die afkomstig was van een andere ontwikkelaar.

Er zou ook nog een andere game kunnen komen. Ziggurat Interactive-president Wade Rosen zegt dat het de gelegenheid aangrijpt om het universum van BloodRayne serieus uit te breiden, wat meer is dan kan worden gezegd van de eigenlijke games of de vreselijke Uwe Boll-film - hoewel dat in ieder geval van Meatloaf een vampier maakte.In 2003 gaven we het 58 en zeiden dat het niet lang leuk was, dus we hebben het hier niet over een klassieker. Het is verrassend dat het zo duurzaam is gebleken. Net als de film bestaat er misschien een nieuwigheid in de B-film, maar ik betwijfel of velen zullen schreeuwen om het opnieuw af te spelen.

Ziggurat heeft niet aangekondigd wanneer de update moet komen, maar de games zijn nog steeds beschikbaar in hun oorspronkelijke vorm op Stoom .