Black Desert Online spin-off Shadow Arena krijgt een gesloten bèta - hier leest u hoe u zich kunt aanmelden

black desert online spin off shadow arena gets closed beta here s how sign up

Schaduw Arena , de aankomende PvP-arena-jager en Black Desert Online spin-off, krijgt later deze maand een gesloten pc-bètasessie. De bèta gaat op 27 februari van start en aanmeldingen zijn nu live.Ontwikkelaar Pearl Abyss heeft in een persbericht aangekondigd dat de gesloten bètaversie van Shadow Arena loopt van 27 februari tot en met 8 maart, en je kunt je aanmelden voor de kans om direct op de officiële website van de game te springen. hier . Volgens de site zullen deelnemers op 25 februari weten of ze een plaats hebben gewonnen.Terwijl Shadow Arena oorspronkelijk begon als een spel binnen zijn MMORPG zus Black Desert Online, het is nu uitgegroeid tot een eigen stand-alone titel, waarbij 40 spelers het tegen elkaar opnemen in een 'meedogenloze competitie om de laatste persoon op het slagveld te zijn'. Met de bèta kunnen spelers een van de negen personages uit de selectie van de game kiezen, met elk hun eigen unieke speelstijl en vaardigheden.

Spelers kunnen elkaar niet alleen tackelen, maar ook monsters opsporen en onderweg wat zoete buit verzamelen, waarmee je toegang krijgt tot upgrades voor je kit en wat buffs kunt krijgen. Maar, herinnert de studio de spelers eraan, de weg naar echte overwinning ligt in het beheersen van gevechtsvaardigheden met 'onberispelijke uitvoering van vaardigheden en goed getimede ontwijkende tactieken'.

YouTube-miniatuurDe game heeft twee spelmodi - solo en team - en biedt een mix van PvP-actie met coöp-aspecten. Er is nog geen releasedatum van de Shadow Arena om in onze agenda's te markeren, maar deze komt ergens begin 2020 aan.

Ga naar om je aan te melden voor de kans om deel te nemen aan de gesloten bèta De officiële site van Shadow Arena voorafgaand aan de lancering over iets meer dan twee weken.