Beste Warzone-wapens: de beste wapens om te gebruiken in Call of Duty Battle Royale

best warzone guns top weapons use call duty battle royale

Wil je zeker weten dat je klaar bent voor de overwinning? Hier zijn de beste Warzone-wapens

Beste oorlogsgeweren

Warzone-wapens zijn, niet verrassend, de sleutel tot de overwinning. Zelfs als je je Warzone Goelag Vecht aan het einde van de wedstrijd en parachute naar binnen, je zult nog steeds wat wapens moeten verzamelen om kans te maken op het winnen van de wedstrijd. Warzone-wapens gedragen zich heel anders dan in de belangrijkste multiplayer-modi, dus de kennisbank wordt niet overgedragen. Trouwens, met de grootste map in de geschiedenis van Call of Duty, 149 andere spelers die het moeten overleven en nieuwe mechanica zoals een pantserplaat-systeem, zijn je behoeften heel anders dan in een wedstrijd op Rust of Crash.Dus, wat zijn de beste Warzone-geweren en -wapens om mee op te pakken en mee te vechten, of om je te baseren beste Warzone-uitrustingsdaling in de omgeving van? We hebben verschillende overwinningen behaald in Warzone, nog meer streamer-overwinningen gezien en bovendien nog veel meer wedstrijden verloren, dus we zijn er zeker van dat we je een lijst kunnen presenteren met de beste Warzone-wapens die je kunt gebruiken in de tweede strijd van Call of Duty. royale ervaring.Uiteraard speelt persoonlijke voorkeur hier een grote rol, dus als je het niet eens bent met een aantal van onze keuzes, dan is er niets mis mee dat je headshots en teamwissels maakt met een ander wapen in Warzone - we proberen je gewoon te helpen in Season 6.

Beste Warzone-wapens

Hier zijn de beste Warzone-wapens:

 • MGL-32 granaatwerper
 • MP5
 • Cijfer 5,56
 • SP-R 208
 • Kar98k
 • M4A1
 • RAM-7
 • PKM
 • R9-0
 • Jak-12
 • Gewicht 141
 • Bruen MK9
 • CR-56 AMAX
 • ORIGIN-12
 • M13
 • MP7
 • Bijl-50
 • HDR
 • FAL
 • ALS VAL
 • Fennec
 • SA87
 • RPG-7
 • AUG
 • MK2 karabijn
 • Kruisboog
 • Bizon
 • Gebruik
 • .357

MGL-32 granaatwerperEr is een reden waarom deze launcher slechts een minuscule drop-rate heeft en alleen in kisten kan worden gevonden - het is legitiem OP. De MGL-3 Grenade Launcher gebruikt dezelfde munitie als raketwerpers - er zitten zes in de trommel en zes reserveonderdelen - dus je wilt dat je team je alle raketten geeft die ze oppakken. Het bereik is niet geweldig en je zult moeten wennen aan het maken van je schoten als je spelers op middellange afstand wilt laten vallen, maar het is een one-hit kill voor volledig gepantserde vijanden en kan worden gespamd.

Het schadepotentieel is ongeëvenaard - als een team je opdringt, kun je ze binnen enkele seconden wegvagen. Het is ook ongelooflijk handig voor het neerhalen van auto's en vrachtwagens, aangezien er maar twee schoten nodig zijn om zelfs een vrachtwagen volledig op te blazen.

MP5

Als alternatief kunt u onze beste MP5 Warzone-installatie als je iets van dichtbij wilt domineren. De maximale magazijncapaciteit van 45 ronden is praktisch het enige nadeel van deze SMG, omdat je niet veel wapens zult vinden die de 'time-to-kill'-statistieken kunnen evenaren.

Cijfer 5,56Deze AR zou niet zo'n hoge plek verdienen in onze lijst met de beste Warzone-wapens als we alleen naar de DPS-statistieken gingen. Als je doel echter niet perfect is, zul je ontdekken dat de Grau 5.56 een van de gemakkelijkst te gebruiken en meest betrouwbare wapens in zijn klasse is voor volledig automatisch vuur op middellange tot lange afstand. Er is bijna geen terugslag bij het gebruik van deze AR, dus je kunt erop vertrouwen om op afstand squadrons uit elkaar te halen. Een recente nerf betekent dat het niet langer het allerbeste wapen in zijn klasse is, maar als je op zoek bent naar gebruiksgemak en een zeer snelle tijd om te doden, dan kun je niet fout gaan met de Grau.

Bekijk onze speciale gids voor de beste Grau Warzone-uitrusting . Het is niet zo goed, maar als je iets anders wilt proberen, dan is dit onze beste Kilo 141 Warzone-opstelling .

SP-R 208

Het nieuwe scherpschuttergeweer overtreft de Kar in praktisch elke categorie, maar het is het verbeterde schadebereik en de kogelsnelheid die het zo effectief maken in Warzone. U kunt onze Warzone SP-R 208-uitrusting als je een pittig one-hit kill-geweer wilt voor middellange en lange afstand, maar je kunt dit ook inbouwen tot een sluipschutter met extreem lange afstand.

Kar98kHet heeft even geduurd (en een flinke buff) voordat de Warzone-gemeenschap dit antiek omarmde, maar nu is de Kar98k misschien wel de beste langeafstandsoptie in Warzone. Waarom? Een recente verbetering van schade, bereik en snelheid betekent dat het net zo dodelijk en effectief is over lange afstanden als de andere topschutters, terwijl het ook een superieure handling heeft. Het voorbehoud is dat je hoofden moet slaan omdat body shots aanzienlijk zwakker zijn, maar dat geldt sowieso voor sluipschutters in Warzone. Bekijk onze build voor de beste Warzone Kar98k-uitrusting .

Beste Warzone-uitrusting - m4a1

M4A1

Hoewel de M4A1 een van de snelste TTK-statistieken voor zijn klasse in Warzone heeft, is het niet onze eerste keus voor het beste aanvalsgeweer in Warzone. De reden is dat het veel visuele ruis heeft tijdens het schieten, en met een aantal behoorlijk onaangename ijzeren vizieren is het spotten en volgen van doelen in een gevecht geen sinecure. Natuurlijk kun je een optiek gebruiken, maar dit betekent dat je een aantal cruciale richtingssnelheid, mondingssnelheid of schadebereik moet opofferen, afhankelijk van het hulpstuk waarmee je het vervangt. Bekijk onze M4A1 Warzone-uitrusting voor de beste setup.

RAM-7

Terwijl de M4A1 domineert in de kernmultiplayer, is de RAM-7 ook een topoptie in Warzone voor een snel schietend, nauwkeurig en veelzijdig aanvalsgeweer. Je kunt het uitrusten met een 50-schots mag, dat solide is, en in gevechten van dichtbij is het een absolute laserstraal. Hier is onze volledige Ram-7 Warzone-uitrusting als je zin hebt om deze AR uit te proberen.

PKM

We hebben ook veel liefde voor de MG34 in Warzone, maar onze beste Warzone PKM-uitrusting is de beste keuze als je een goede LMG wilt gebruiken in Battle Royale. Wat dit pistool zo leuk maakt om te gebruiken, zijn de uitstekende prestaties over lange afstanden.

Klaar voor succes:Hier zijn de beste Warzone-instellingen voor pc

Stel hem op met een zware loop en enkele hulpstukken om terugslag te minimaliseren en je zult merken dat je vijanden die open terrein oversteken, kunt vernietigen, zelfs als ze zich op sluipschuttersafstand bevinden.

R9-0

De R9-0 met Dragon's Breath-rondes is een neerwaartse slag met twee schoten in scenario's van dichtbij, en dankzij het unieke dubbele pompmechanisme kun je de eerste twee granaten bijna tegelijkertijd afvuren. Als je de dons op de een of andere manier niet vastzet met die twee schoten, zou het aanhoudende brandeffect de klus moeten klaren. Dit kan een erg moeilijk te gebruiken jachtgeweer zijn, aangezien er een vertraging zit tussen elke cyclus van twee schoten, maar als je eenmaal de kunst van het snel gluren hiermee hebt geperfectioneerd, zul je merken dat dit het beste geweer is voor Warzone.

Jak-12

De nieuwste shotgun in Warzone is een goede tweede dankzij het volledig automatische gebruiksgemak, behoorlijke schade van dichtbij en de optie om er een 20 of zelfs 32 ronde mag aan vast te maken. Mobiel, zeer aanpasbaar en een monster als het gaat om marcheren door gebouwen - hier is onze top Warzone Jak-12-uitrusting .

KILO 141

De Kilo is over het hoofd gezien en overschaduwd sinds de game werd gelanceerd, maar hij wint aan populariteit sinds de Grau werd nerfed. Het probleem met de Kilo 141 is dat hij erg middelmatig blijft, terwijl verschillende andere aanvalsgeweren ofwel betere time-to-kill-statistieken, prestaties over bereik of nauwkeurigheid bieden. Het zal je zeker doden opleveren, maar er zijn betere opties. Voor de beste opstelling is hier onze beste Warzone Kilo 141-klasse .

BRUEN MK9

De Bruen MK9 handelt als een aanvalsgeweer, maar heeft veel meer veelzijdigheid als het gaat om het potentieel Warzone Bruen MK9 bouwt je kunt creëren. Het schadeprofiel is ook fantastisch, dus als je je AR-bereik wilt uitbreiden, probeer dit dan.

De Bruen is onlangs nerfed in Warzone, waardoor het een beetje uit de meta komt. Dankzij snelle herlaadbeurten, behoorlijke mobiliteit, superieure prestaties op afstand en gemakkelijke terugslag blijft het echter een van de beste Warzone-wapens die er zijn.

CR-56 AMAX

De toevoeging van seizoen 4 aan Warzone's selectie van aanvalsgeweren lijkt afwijkend, maar het is veel beter dan velen zouden willen geloven. Hoewel het werkt als de AK-47 en Scar (en ook vrij langzaam vuurt), kan de CR-56 AMAX met de juiste hulpstukken worden getransformeerd om een ​​zwaar inslaande, relatief beheersbare AR te creëren. Onze CR-56 AMAX Warzone-installatie verbetert de doeltreffendheid op lange termijn aanzienlijk zonder het onbruikbaar te maken in schermutselingen op korte afstand.

ORIGIN-12

Dit jachtgeweer doet iets minder schade dan de R9-0, maar het wordt geleverd met een vergevingsgezinder magazijnformaat en een betere verspreiding van de pellets. Hoe dan ook, van dichtbij zou je in staat moeten zijn om de dons te beveiligen in 2-3 schoten op een volledig gepantserde vijand.

Meer zoals dit:Hier zijn de beste Battle Royale-spellen op pc

Met een drummagazijn eraan bevestigd, kun je gemakkelijk een hele ploeg afvegen als je vecht in een groot gebouw, met name rond trappen. Als je weet dat je je schoten kunt raken, zal de R9-0 een tegenstander zeker iets sneller laten vallen, maar fouten zijn gemakkelijk te maken in deze snelle modus, dus onze beste Warzone Origin 12-uitrusting is nog steeds een goede keuze.

M13

De beste M13 Warzone-build is steeds populairder geworden omdat spelers op zoek zijn naar alternatieven voor de Grau en M4A1 meta, maar hoewel het zijn sterke punten heeft, blijft het de zwakkere optie voor langeafstandsgevechten. Wat we in het voordeel van de M13 zullen zeggen, is dat de TTK-statistieken, vuursnelheid en minimale terugslag het gevoel geven alsof je met een laserstraal vecht en als je een agressieve speler bent, zul je er dol op zijn.

MP7

SMG's worden niet enorm gebruikt in Warzone, maar de MP7 is een opvallende verschijning en is essentieel in de laatste cirkel. Door de vuursnelheid en terugslag hoef je niet te worstelen om de potentiële DPS te halen, en het kan worden uitgerust met een 60-round magazijn, zodat je met meerdere vijanden kunt vechten zonder dat je meerdere keren hoeft te herladen. Bovendien is het zeer mobiel, dus als je een grote fan bent van flankeren, zou je zeker moeten overwegen om dit uit te rusten voor je volgende drop. De MP7 is het beste SMG voor Warzone - en het is zelfs nog beter als u de beste MP7 Warzone-setup .

Bijl-50

Deze twee zijn beide essentieel Warzone sniper rifles en behoren om één belangrijke reden tot de beste Warzone-wapens: ze kunnen allebei neerhalen met een enkele headshot.

Dus, wat is het verschil tussen de HDR en de AX-50? Cyclussnelheid en kogelsnelheid. De AX-50 vuurt veel sneller voor een sluipschuttersgeweer met grendelactie, wat betekent dat je ambitieuze schoten kunt maken, in de wetenschap dat je het tweede schot minstens zo snel kunt landen als je tegenstander. De snelheid waarmee hij naar beneden gericht is, is ook superieur met de juiste hulpstukken, dus dit is absoluut een sluipschutter voor agressievere, actieve spelers.

De mondingssnelheid van de AX-50 is echter iets lager, wat betekent dat je de kogelval en reistijd moet leren om er het maximale uit te halen. Hier is onze beste Warzone AX-50-klasse setup .

HDR

De HDR heeft een hogere kogelsnelheid, vooral met de juiste loop, dus je kunt het bijna als een hitscan-geweer behandelen tijdens langeafstandsgevechten. Langeafstandsgevechten zijn over het algemeen niet de moeite waard in Warzone, omdat je geen kans krijgt om je slachtoffers te plunderen en tijdens het proces veel bepantsering en kogels kunt verliezen, maar als je zo wilt spelen, zul je dit vinden het beste pistool voor de klus. Hier is de beste Warzone HDR-klasseopstelling .

FAL

De FAL heeft een behoorlijke val uit de gratie meegemaakt. Het was ooit een van de beste wapens in Warzone dankzij een schade-vermenigvuldiger voor headshot die resulteerde in de snelste theoretische time-to-kill in het spel. Dat is sindsdien aangepast, zodat de FAL meer presteert als andere semi-automatische geweren - probeer onze beste FAL Warzone-build voor de best mogelijke installatie.

ALS VAL

Het glimmende nieuwe aanvalsgeweer, vers van seizoen 6, is met een knal geland, of meer een bank dankzij de ingebouwde onderdrukker. Er zijn een paar verschillende manieren om uw Warzone ALS VAL-uitrusting , maar als je het uitrust voor mobiliteit en gevechten op korte afstand, zul je merken dat het een fenomenale time-to-kill biedt die beter opschaalt tot mid-range dan de meeste SMG's.

Het is lastig om aan te bevelen in Warzone vanwege de kleine magazijncapaciteit en de slechte prestaties op middellange en lange afstand - aangezien het een munitie van het type aanvalsgeweer zal innemen, moet je voor die afstanden vertrouwen op een scherpschutter of sluipschuttersgeweer.

Fennec

De SMG van seizoen 4 is al een extreem populaire keuze in multiplayer en Warzone, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom: met de hoogste vuursnelheid in de game kan dit vectorachtige pistool een vijand in een oogwenk uitschakelen. Het heeft absoluut zijn nadelen, zoals vreselijke kogelsnelheid en kleine mags, daarom is het niet onze eerste keuze. Als je echter een extreem close-quartersgevecht bent, kun je de Fennec echt niet verslaan.

Bekijk onze Fennec Warzone build voor een 40-ronde, zeer mobiele SMG die ideaal is voor het leegruimen van gebouwen.

RPG-7

Als je het niet erg vindt om je moorden op een goedkope en gemakkelijke manier te krijgen, dan is de RPG-7 de juiste keuze - als je trio's of squadrons speelt, moet je op elk moment ten minste twee spelers hebben die de RPG-7 gebruiken . Waarom? De RPG-7 is vreemd genoeg nauwkeurig over lange afstanden in Warzone, en als je een schot dicht bij een vijand landt, zal hij of zij hun pantser vernietigen. Een voltreffer op een trio kan zelfs resulteren in een onmiddellijke teamwissel.

Het enige wat je hoeft te doen met de RPG-7 is hem af te vuren, de door pantser gekraakte treffer te spotten en vervolgens je vijanden te haasten terwijl ze weer op de proppen komen.

Beste Warzone SA87-uitrusting

SA87

Deze LMG gaat verder waar de Bruen was gebleven en biedt echt grote schade over lange afstanden, maar met de mobiliteit van een aanvalsgeweer. Het heeft een lastige terugslag, maar er is een machtig wapen als je ons adopteert Warzone SA87-uitrusting .

AUG

Dit komt met het voorbehoud dat u dit moet uitrusten met de .556 NATO 60-round mag. Met deze rondes veroorzaakt de AUG meer schade per seconde dan enig ander aanvalsgeweer of SMG in het spel. Het beste van alles is dat je SMG kunt blijven gebruiken, dus als je ook een aanvalsgeweer wilt gebruiken, heb je wat munitie-diversiteit. Hier is onze beste AUG Warzone-setup .

MK2 karabijn

Het grootste deel van de Warzone-spelersbasis slaapt op dit scherpschuttergeweer, ondanks dat het beschikbaar is als vloerbuit. Dit is een goede keuze als je met sluipschutters wilt kunnen omgaan, maar niet echt sluipschutter wilt. De combinatie van nauwkeurigheid, schade en bereik betekent dat je vaak een zeer schadelijke momentopname kunt krijgen van een vijandelijke sluipschutter die hem vasthoudt.

In gevechten op middellange afstand kun je bepantsering met een enkel schot afslaan en de mobiliteit maakt dit gemakkelijk terwijl je beweegt. U wilt een reflexvizier, monolithische suppressor, FSS 24.0-inch fabrieksloop en een laser die de ADS-tijd verbetert om hier het meeste uit te halen.

Kruisboog

Als je goed wordt met de kruisboog en er zeker van bent dat je je eerste schot kunt landen, dan is dit gemakkelijk een van de beste Warzone-wapens die er zijn. Hoewel de HDR en AX-50 beide de mogelijkheid hebben om een ​​vijand neer te halen met een enkele headshot, kan de Crossbow hetzelfde resultaat bereiken met een bodyshot. Sterker nog, als je explosieve of Thermite-bouten gebruikt, zal de resulterende explosie of brand de speler die je hebt neergehaald meestal doden.

Het is absoluut een flairkeuze, maar als je de grendel goed kunt laten vallen, dan is dit een meedogenloos efficiënte moordenaar. Bekijk onze Warzone kruisboog les hier.

Bizon

Deze SMG is erg zwak in termen van zijn time-to-kill-statistieken, maar een groot tijdschrift betekent standaard dat je een gratis bijlage-slot krijgt om de zwakkere statistieken van het wapen af ​​te stemmen. Als je echter net als wij bent en gewoon meer rondes bij de hand wilt hebben, dan volg je onze Warzone Bizon-uitrusting en bevestig 84 ronde magazijnen aan deze SMG.

Gebruik

Als je ons volgt Warzone Uzi-uitrusting dan zul je merken dat dit een aantal indrukwekkende schade aanricht voor zijn klasse, maar we vinden de kick en de langzame vuursnelheid nog steeds te veel om mee om te gaan en kunnen het de gemiddelde speler niet aanbevelen.

.357

Bij dit item zit het voorbehoud dat je de .357 speelt met Akimbo en Snake Shot, waardoor deze normaal gesproken middelmatige zijarm een ​​vernietiger van dichtbij wordt. Met de rest van je hulpstukken die zijn ingesteld om de sprint-naar-brandsnelheid te verhogen, zul je merken dat deze pistolen vrijwel niet te stoppen zijn van dichtbij. Voor meer Akimbo-pistolen in Warzone , we hebben een overzicht van verschillende builds.

Snake Shot verandert de .357 in een shotgun, combineer dat met Akimbo en je hebt een shottie in elke hand, waardoor je de snelste time-to-kill krijgt met bodyshots van elk geweer in het spel. Als je deze aanbieding niet leuk vindt, kun je door Snake Shot te verwijderen nog steeds een serieuze remkracht achterlaten. Hier is onze gids voor het verkrijgen van het 357 Warzone Snake Shot setup voor jezelf .

Als alternatief - aangezien deze net een beetje zijn opgevolgd - raden we u aan onze Akimbo Renetti Warzone-klasse .