De beste Minecraft-servers

best minecraft servers

Alle spelmodi zijn aanwezig in onze lijst met de beste Minecraft-servers

Minecraft-servers

Wat zijn de beste Minecraft-servers? Ze laten de wereld draaien. Of, in ieder geval, de werelden van Minecraft. Het is geen geheim dat de pc-gemeenschap de meest ambitieuze spelers ter wereld heeft, en er is geen beter bewijs hiervan dan in de beste Minecraft-servers. Minecraft, het paradijs van de architectonische kunstenaar, is een geweldige creatieve uitlaatklep geweest voor spelers die naar hartelust kunnen bouwen, allemaal zonder een enkele regel code te kennen.Hun werken en ideeën worden vereeuwigd op duizenden servers. Elke server is zijn eigen op zichzelf staande multiplayer-wereld, met zijn eigen regels, gameplay-stijl en communities. We zijn op zoek gegaan naar het allerbeste, met alles van adembenemende constructies en vergezichten tot werelden met geheel nieuwe regels en spelmodi.Door de speler gemaakte werken en ideeën worden vereeuwigd in duizenden Minecraft-servers. Elke server is zijn eigen op zichzelf staande multiplayer-wereld, met zijn eigen regels, gameplay-stijl en communities. We hebben op jacht gegaan om het allerbeste te vinden, met adembenemende constructies en werelden met geheel nieuwe regels en modi.

Dit zijn de beste Minecraft-servers:

Lid worden van een Minecraft-server

Om lid te worden van een Minecraft-server, moet je eerst een server zoeken waarvan je het geluid leuk vindt - zoals een van de onderstaande - en het IP-adres pakken. Start het spel, klik op ‘multiplayer’ en vervolgens ‘server toevoegen’. Voer vervolgens het IP-adres in en geef de server een naam.

Bouw je eigen Minecraft Creeper-mijn!Productafbeelding 1 Productafbeelding 2$ 79,99 $ 75,76 Bekijken Visie Vecht tegen mobs met dit geweldige Minecraft Diamond-zwaardProductafbeelding 3 Minecraft-servers - Mineplex$ 17,98 Bekijken Visie De ultieme overlevingsgidsen voor MinecraftMinecraft-servers - Brawl Minecraft-servers - Grand Theft Minecart$ 39,99 $ 26,14 Bekijken Visie

Zorg er nu voor dat u op ‘klaar’ klikt voordat u terugkeert naar uw serverlijst en de gewenste server vindt. Druk op de 'join server'-knop en je bevindt je in een nieuwe, wonderlijke wereld van blokken en mensen die van die blokken houden.

Een van de beste Minecraft-servers, Minescape

Mineplex

IP: eu.mineplex.com of us.mineplex.com
Server: Minecraft-overlevingsserver

Mineplex is de grootste Minecraft-server die er bestaat. Met meerdere arena's en zones voor een groot aantal speltypen, wordt Mineplex op elk moment door duizenden spelers bevolkt.

Mineplex voelt aan als een in een studio gebouwde MMO, met zijn indrukwekkende details waardoor het een van de beste Minecraft-servers is. De altijd aanwezige gemeenschap van staf en spelers zijn beide geweldige sporten en zorgen ervoor dat er altijd mensen zijn om mee te spelen. U kunt van Mineplex uw enige bestemming maken en toch deelnemen aan twee derde van de ervaringen op deze lijst.

Mineplex is ook een geweldige bestemming om Minekart te spelen, een blokkerige recreatie van Mario Kart. Met nagebouwde tracks, power-ups en karting zonder echte karts, is Minekart een verfrissende verandering ten opzichte van de andere typisch gewelddadige of houweelzware speltypen.

Minecraft-servers - Minewind

Brawl

IP: brawl.com
Server: Minecraft battle royale server

Als je een Minecraft-speler bent die de shooty-bang-gang-sensatie van Call of Duty mist, Brawl is een van de beste Minecraft-servers voor jou. Denk aan je favoriete FPS-modi en de kans is groot dat deze wordt uitgelicht: van Capture the Flag tot Last Man Standing, Brawl is urenlang actievol plezier. Vecht zelfs tegen royale games zoals Fortnite en PUBG kunnen hun erfenis gedeeltelijk herleiden tot de Minecraft-servers van de laatste man, zodat je herhaaldelijk kunt sterven met het gevoel dat je teruggaat naar waar alles begon.

Minecraft-servers - PixelmonCraft

Grand Theft MijnkarIP: mc-gtm.net
Server: Minecraft-overlevingsserver

Grand Theft Mijnkar brengt twee van de grootste games op pc samen: Minecraft en Grand Theft Auto. Niet oud genoeg om een ​​fysieke tak van GAME binnen te lopen om los te laten op Los Santos met Trevor en makkers? Met huizen om te bezitten, wapens om te schieten en vervelende politieagenten om te ontwijken, kun je hier een fantastische recreatie van de GTA-ervaring beleven - waardoor dit een van de beste Minecraft-servers is die er zijn.

Minecraft-servers - Zero.minr

MijnenlandschapIP: minescape.me
Server: Minecraft RPG-server

RuneScape-fans kunnen nu ervaren hoe ze hun vaardigheden kunnen nivelleren tot 99 in Minecraft op deze zorgvuldig gebouwde Minecraft RPG-server, ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als een van de beste gratis MMO's . Twee jaar van enorme inspanningen hebben geleid tot een zeer getrouwe weergave van alle locaties, mobs en vaardigheden in RuneScape - Mijnenlandschap heeft zich laten inspireren door zowel OSRS als RS3, dus spelers van beide zouden zich meteen thuis moeten voelen.

Het origineel Minescape.net is hier te vinden en wordt nog steeds bijgewerkt, maar de twee servers verschillen nu nogal, dus we raden je aan om beide te lezen om te zien welke het beste bij je past.Minecraft-servers - PirateCraft

Minewind

IP: server.minewind.com
Server: Minecraft-overlevingsserver

Verwacht geen bijzonder prettige ervaring in de Minewind server. In plaats daarvan krijg je de ultieme speeltuin voor bedriegers, het doden van spelers en bedrog. Je doel is simpel: probeer zo lang mogelijk te overleven - dit is tenslotte nog steeds Minecraft - maar je zult ook tegen eindeloze Minecraft-mobs , dubbelkruisers en moordenaars.

Minecraft-servers - Hypixel

PixelmonCraft

IP: server.pixelmoncraft.com of safari.pixelmoncraft.com
Server: Minecraft RPG-server

Dit, een van de beste Minecraft-servers, neemt de populaire Pixelmon-mod met Pokémon-thema en maakt het multiplayer. Verdeeld over twee servers, PixelmonCraft is gebaseerd op de regio's Kanto en Johto van de beroemde Nintendo-spellen. Maar niet alleen hebben de genieën achter PixelmonCraft de gebieden en steden van die games getrouw nagemaakt, ze hebben ook zoveel mogelijk van de gameplay gerepliceerd. Dieren in Minecraft worden vervangen door Pokémon en ze kunnen worden gevangen en gebruikt in de strijd. Zoals je zou verwachten, zijn er sportschoolleiders om te vechten, Pokémarts om in te winkelen en lang gras om te vermijden.

Deze server bewijst dat de blokachtige schoonheid van Minecraft de perfecte thuisbasis is voor de Pokémon-games en het voelt als de Pokémon-spel voor pc je wilde altijd al.

Minecraft-servers - Desteria

Nul. Min

IP: zero.minr.org
Server: Minecraft parkour-server

Het demonstreren van de altijd veelzijdige aard van Minecraft, Nul. Min is een parkour-server - ja, serieus. Gevuld met een grote verscheidenheid aan uitdagende kaarten, wordt knutselen en doden opzij gegooid ten gunste van rennen en klimmen in een steeds ingewikkelder web van torens en paden. De overdreven dramatische trailer hierboven laat enkele van de meer uitdagende routes zien, die naar de hemel stijgen met sprongen die zeker veel spelers naar hun ondergang zullen sturen.

Hoewel het in het begin frustrerend is, is Minecraft parkour een vaardigheid om aan te werken, maar met een beetje oefening kan het een van de grootste genoegens van het spel worden. Zero.Minr is zeker een van de beste servers om vrij te draaien.

Minecraft-servers - Minecraft Middle Earth

PirateCraft

IP: mc.piratemc.com
Server: Minecraft RPG-server

Varen, bouwen en plunderen PirateCraft , een server gewijd aan de gouden eeuw van scheurbuik en diefstal. PirateCraft is een van de meest ambitieuze servers waar we op hebben gespeeld en heeft zelfs een volledig functionerend schip-tot-schip gevechtsmechanisme. Zoals met alle Minecraft-ideeën van een dergelijke omvang, is het een beetje onhandig, maar het werkt. Schepen kunnen worden gebouwd en over de zeeën gevaren, kanonnen kunnen op de romp worden gemonteerd en vervolgens worden gebruikt om op vijandelijke schepen te schieten.

Zoeken naar inspiratie:Hier zijn onze favoriet Minecraft huizen

Op het land repliceert een eenvoudige maar functionele economie de handel en buit van die periode, en spelers kunnen hun eigen economie creëren Minecraft bouwt op ‘veilige zones’ om schatten op te bergen en in te bewaren. Safe Zones worden beschermd tegen rouwers, wat betekent dat je zoveel kunt bouwen als je wilt zonder bang te hoeven zijn dat anderen je meesterwerken vernielen.

De zoute instelling van Piratecraft maakt het een van de beste Minecraft-rollenspelservers. Natuurlijk, als je een piraat speelt, zal er wat verdriet bij betrokken zijn, en op voorwaarde dat de eigenaar zich in een veilige zone bevindt, kunnen andere spelers ze belegeren. Aanvallers kunnen ‘zachte’ blokken vernietigen en over het algemeen hinderlijk zijn voor zichzelf totdat ze weglopen of de verdediger zich overgeeft. Evenzo kunnen schepen worden gestolen, op voorwaarde dat de eigenaar op dat moment niet aan boord is. Dus als u op zoek bent naar een PvP Minecraft-server met een twist, kan dit de verborgen schat zijn die u zoekt.

minecraft servers ranch n craft

Hypixel

IP: mc.hypixel.net
Server: Minecraft skyblock-server

De Hypixel De Minecraft-server barst van de geweldige minigames, waaronder Cops and Crims, Duels en een Murder Mystery. Hun SkyWars-spelmodus is een precaire PvP-versie van de klassieke Minecraft skyblock-server. Er is hier een oogverblindende variëteit, waardoor de Hypixel Minecraft-server een geweldige plek is om te lachen met je blokkerige vrienden.

Verwant:Laat je game er nog beter uitzien met Minecraft-shaders

Minecraft-servers - WesterosCraft

Desteria

IP: pvp.desteria.com
Server: Minecraft-factieserver

Er zijn tal van Minecraft-factieservers die er zijn, maar Desteria's niveaus en klassensystemen maken het een van de beste Minecraft-servers die er zijn. Lenen van Runescape's level 3-99 nivelleersysteem, maakt Desteria's diepte het ideaal voor RPG-fans. Vier klassen en een rijke selectie aan facties zorgen ook voor een boeiend en gevarieerd PvP-spel. Zoals elke geweldige RPG, herbergt Desteria ook een aantal ongelooflijke omgevingen, dus laad die shaders op voordat je binnengaat.

Minecraft-servers - The Mining Dead

Minecraft Midden-aarde

IP: build.mcmiddleearth.com
Server: Minecraft RPG-server

Als er ooit een klassieke wereld was die onvermijdelijk vereeuwigd zou worden in gestructureerde blokken, dan was het Tolkiens Midden Aarde . Dit nog niet voltooide project is voornamelijk gebaseerd op Peter Jacksons filmische visie op Middle-earth. Je kunt helpen vooruit te komen met de opbouw van de wereld van mannen, elven en wezens met een kleiner postuur, zolang je de regels maar volgt.

Minecraft-servers - HiveMC

Ranch n Craft

IP: mc.ranchncraft.com
Server: Minecraft RPG-server

Lijndansen, paarden temmen en landbouw: Ranch n Craft is een van de beste Minecraft-servers als je de shootouts en saloon-vechtpartijen van andere servers met een Wild West-thema wilt laten vallen en je wilt houden aan de eenvoud van het plattelandsleven. Met tal van op paardensport gebaseerde functies die uniek zijn voor de server, is het ideaal voor Minecrafters die zich het meest thuis voelen in het zadel.

Gebruikers kunnen land claimen en hun eigen boerderijen beginnen, paarden fokken en naar hartelust gewassen verbouwen. Bovendien is Ranch n Craft een van de meest vreedzame servers die er zijn, met zijn grotendeels rouwvrije gemeenschap en een leger van behulpzame moderators.

Torenhoge rode gebouwen tegen een blauwe lucht in The Archon, een van de beste minecraft-servers

WesterosCraft

IP: mc.westeroscraft.com
Server: Minecraft RPG-server

Als Middle-earth dan onze klassieke fantasie Minecraft-server is WesterosCraft is onze moderne groots. Van de muur tot The Red Keep bij King's Landing, WesterosCraft is een enorme server met veel van de herkenningspunten van Game of Thrones die in verbluffende details zijn nagebootst. De meeste gebieden zijn gebouwd op basis van de ontwerpen van de tv-show, waardoor veel van deze server lijkt op een reis door HBO's visie op de fantasiewereld. Kings Landing is vooral ontzagwekkend.

Net als Minecraft Middle-earth is het nog steeds een werk in uitvoering, met werk dat momenteel wordt gedaan aan het Lannister-bastion van Casterly Rock. Mocht je je Winterfell kennen van je Dreadfort, dan kun je meedoen en helpen bij het ondersteunen van het volgende huis van dood en tirannie.

Een haven omgeven door groene bomen in een van de beste Minecraft-servers, Manacube

The Mining Dead

IP: mc.havocmc.net
Server: Minecraft-overlevingsserver

PvP en PvE worden gecombineerd in deze serverbrede recreatie van AMC's The Walking Dead. Vecht, maak en overleef op de enorme kaart, terwijl je zowel wandelaars als andere spelers afveegt. Veel van de actie speelt zich af als een Minecraft-versie van DayZ, waarbij spelers alles doen wat nodig is om er levend uit te komen - een Minecraft-overlevingsserver op een geheel nieuwe schaal. The Mining Dead bevat ook belangrijke locaties uit de tv-serie, zoals The Prison, Woodbury en Alexandria.

HiveMC

IP: play.hivemc.com
Server: Minecraft minigameserver

Als een van de grootste en beste Minecraft-servers die er zijn, is er altijd wel iets leuks voor je om te doen HiveMC . Van verstoppertje tot survivalgames, HiveMC beslaat allerlei genres. Bovendien bedenkt deze zeer betrokken community voortdurend nieuwe minigames - en kaarten om ze te huisvesten. Ga naar hun website om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

De Archon

IP: play.thearchon.net
Server: Minecraft skyblock en factieservers

De Archon heeft een enorme populatie van spelers die genieten van regelmatig bijgewerkte Minecraft-spelmodi - het is een van de meest populaire Minecraft-factieservers en Minecraft-skyblock-servers, en biedt ook spelmodi voor diefstal, gevangenis en het buitenland.

Manacube

IP: play.manacube.net
Server: Minecraft skyblock, faction, parkour, creative en survival servers

Manacube is een van de weinige grote Minecraft-factieservers met minimale ‘pay to win'-elementen, dankzij de onlangs uitgebalanceerde winkel. Het heeft ook een enorme Minecraft skyblock-server, plus survival-, parkour- en creatieve servers.

Als je op zoek bent naar iets anders, dan geeft de spelmodus Eilanden je de opdracht om te overleven op een grotendeels onder water gelegen eiland - terwijl je wegblijft van het giftige water. Of er is Olympus, een server in de gevangenis waar u uw eigen persoonlijke percelen krijgt toegewezen, die in de rangschikking stijgt naarmate u geld verdient en toegang krijgt tot nieuwe, meer winstgevende gebieden.

Heeft die lijst met de beste Minecraft-servers je nu net zo enthousiast gemaakt als wij? Verbazingwekkende nieuwe werelden worden gecombineerd met leuke en gevarieerde activiteiten, maar zorg ervoor dat je er op elke nieuwe server zo goed uitziet als de beste Minecraft-skins . Vergeet ook niet om Minecraft nog beter te maken met onze lijst met de beste Minecraft-mods , je zult nooit meer terugkijken nadat je al die uitstekende tweaks en verbeteringen hebt toegepast. Maar als je het niet erg vindt, we hebben een aantal minigames om te spelen en nieuwe blokkerende werelden om te ontdekken.