Na maandenlang om regiosloten te hebben gevraagd, zijn PUBG-spelers gek op regiosloten

after months asking

Degenen onder jullie die het afgelopen jaar meer dan een half oog op PUBG hebben gehad, zullen weten dat het vergrendelen van regio's al maanden een hot topic is. Veel spelers schreeuwen al maanden bijna letterlijk om regiovergrendeling (waardoor spelers worden beperkt tot matchmaking binnen hun eigen regio). En nu het er is, zijn ze niet blij.De roep om regio-vergrendeling vloeide gedeeltelijk voort uit de massale toestroom van Chinese spelers die op Noord-Amerikaanse servers speelden. Deze spelers werden door zowel de grotere community als de anti-cheatservice van PUBG, BattlEye, bestempeld als verantwoordelijk voor de 'overgrote meerderheid' van valsspelen binnen de hele community van het spel.PUBG Corp en Bluehole hadden zich lange tijd verzet tegen die eisen van de gemeenschap, met Brendan Greene zelf op een gegeven moment dat regio vergrendelen 'werkt gewoon niet.' Vorige maand veranderden ze echter hun deuntje en verklaarden ze dat het spel spelers zou gaan vergrendelen in hun eigen regio, tenzij ze speelden met een vriend uit een andere regio. Die wijziging vond zijn weg naar de game in de nieuwste update, die eerder deze week live ging.

Helaas, zo lijkt het, wilden PUBG-spelers helemaal geen regiovergrendeling, omdat velen van hen erg boos zijn. Een blik op de de Steam-discussieforums van de game laat zien dat sommige spelers problemen hebben met hun ping. Anderen vinden het moeilijk om games te vinden, en nog meer melden dat ze weer worden gekoppeld aan valsspelers.Mijn persoonlijke favoriete post is getiteld 'Regional Lock is het stomste tot nu toe.' Een herinnering dat dit een spel is waarvoor de ontwikkelaars zullen hebben gezien dat bijna elke updatepost werd overstemd met tientallen berichten waarin werd geëist dat ze 'regio China vergrendelen'. Het is natuurlijk jammer dat de game niet werkt zoals bedoeld, maar de hele situatie heeft een heerlijke ironie.

Naast regiovergrendeling, De nieuwste update van PUBG voegt rangen toe en granaatwielen, en brengt het verzamelen van kaarten terug. Update 22 is eerder deze week live gegaan.